Det nye norske flagget

De siste dagene har mediene (ihvertfall VG) spekulert i om vi i fremtiden må bytte til et mer sekularisert flagg, etter en italiensk domstol mente at tilløp til religiøsitet i offentlige emblemer kunne virke støtende.

Om dette vedtaket skulle skape en global presedens, ser det med ett ille ut for England, Sverige, Island, Færøyene, Maldivene, Malaysia, Algerie, Pakistan, Mauretania, Saudi-Arabia, Malta, Usbekistan, Finland, Den Dominikanske Republikk, Sveits, Tunisia, Tyrkia, Slovakia, Danmark, Turkmenistan, Israel, Åland, Shetland, Gotland og Vatikanet- i tillegg til oss selv da. Selv Barbados vil måtte foreta endringer, ettersom treforken forbindes med Neptun.

Men fortvil ikke! Niflheim har tatt på seg oppgaven med å designe vårt nye flagg, og resultatet ser du her.

17 kommentarer om “Det nye norske flagget

  1. Misslykkes jeg som nordmann hvis jeg innrømmer at foretrekker gjengivelsen din fremfor det offiselle norske flagget?

  2. Jah! Det minner om sørstatsflagget.. og hvordan i alle dager skal barna i barnehagen/førskolen klare å tegne dette flagget?

  3. Jeg har ikke noe ønske om flaggbytte, dette er bare en alternativ drodling i fall en eller annen domstol befalte oss å bytte. Ikke undervurder barna i barnehagen!

  4. Ser noen her ikke kan sin historie.Riktig nok et gammelinnlegg men jeg svarer uansett.Det kryssede kors slik vi ser det her kommer av det Skottske flagget.Og sørstatsflagget som det blir kaldt var altså flagget til de conføderale statene i den amerikanske borgerkrigen og sto for frihet fra Washington sin undertrykkelse. Dette opprøret ble ledet av general Lee som selv var motstander av slaveriet. Det finnes treflag i dag som blir koblet mot rassistiske holdninger; Rebel Yell, Hakekorsflagget fra naziztene under andre verdenskrig og det norske flagget. Så det er tydelig at symbolikk kan misforståss!

  5. Altså den var kul, men syns det er litt teit å komme med hvis man tenker på det israelske flagget, og det flagge ligner veldig på sørstats flagget.. vi kommer jo hvertfall til å få pepper for det, men den var kul:) men jeg sikker på at vi kommer til å bli tatt som rasister med det flagget.

  6. Nei FYSH!! Der religiøse krypan som e så pussy at dæm bli støta av et flagg kan stekk te hælvette, der har dæm itj nå flagg å sutter å syt over. Good ridance for the fuckings fuckers sake BITCH!

  7. Ser bedre ut enn det offisielle flagget som egentlig bare er det danske med litt blått i midten.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s