Anmeldelse: I – Between Two Worlds

cover1-lowres.jpg

I / Between Two Worlds
Rating: 9/10 — Det beste slippet i 2006
Selskap: Nuclear Blast
Release: 03.11.2006
Studio: Lydriket Studio
Produsent: I

Gutta starter ballet med den Motörhead-inspirerte The Storm I Ride, en retro-perle av sjeldent kaliber – riktignok et stilistisk brudd med resten av albumet, men hva gjør vel det når låten svinger så til de grader? Warriors opererer mer stakkato, og groovet fra de senere Immortal-platene er gjenkjennelig – dog med et mer rockete uttrykk. Tittelsporet Between Two Worlds er mer midtempo, og nærmest hypnotisk i all sin eksellense, og Abbath leverer tekstene i samme gate som Lemmy.

Battalions er blant de absolutte favorittene, med suverent catchy riffing. Denne låten er også den mest Immortal’ske på platen, melodisk og rå på samme tid. Mountains starter med velkjente klimprende og atmosfæriske toner, før den ledes ut i et behersket hardkjør, med fortryllende harmonier. Days Of North Winds representerer jo et tema Abbath har dyrket mange variabler i årenes løp, og gjør ikke skam på tidligere bedrifter. Låten oppviser virkelig noen forstemmende retro riff og en grom solo.

Nå kunne jeg fortsatt slik med resten av beholdningen, men det blir overflødig. Det er bare å nyte dette albumet til fulle.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s